13 June 2012

Akur Janji - Wanie&Edie

Assalamua'laikum..


Pertama kali dengar lagu ni mana lagi kalo bukan Suria fm kan..lepastu tak berapa nak suka lagi..2,3 kali dengar baru la jatuh cinta..heee..


Sedapnya lagu ni..tapi nyanyi sendiri2 jerlah..takder nak dedicate kat saper2..tak ada!hahah..lirik dia pun best..tapi saya lagi suka melodi dia..mendayu2..melenggok2..;)


Katanya lagu ni dibuat khas untuk  pengantin yang melansungkan perkahwinan pada 9 June 2012 yang lepas di Kelantan..daerah mana tu tak pastilah..romantic kemain siap ada lagu khas for wedding!!sweettt lah.!


Tak pernah ku menduga
Kan bertemu denganmu
Bersatu di alam cinta
Tak pernah ku merasa
Bahagia begini
Di sisimu
Kekasih ku sayang kan kamu
Cintaku kasihku untukmu
Kekasih hanya kau ku mahu
Hidup dan mati bersamamu
Akur janji setia padamu
Akur janji menjaga hatimu

Akur janji jiwa dan ragaku
Ku serah padamu
Akur janji ku hanya untukmu
Akur janji kaulah kekasihku

Akur janji seluruh hidupku
Ku serah padamu
Aku tak bisa sendiri tanpamu
Sedetik pun ku tak mampu
Sejuk hatiku oh tenang jiwaku
Memandangmu
Hatiku hatimu telah bertemu
Sayangmu sayangku jadi satu
Rindumu rinduku disimpulkan
Terciptalah sebuah ikatan
Ku percaya
Jodohku denganmu

Ku percaya
Kau permaisuriku
Ku percaya
Kasih sayang kita kan kekal abadi
Moga Tuhan merestui



Insyaallah kalo dah jodoh tak ke mana..sama2 lah doa semoga ikatan perkahwinan yang dibina tu berkekalan ya..specially dedicated to all friends yang melansungkan perkahwinan recently and jugak kawan2 blog semua yang dah kawen..:) yang belum kawen tak sesuai la dedicate2 lagu k..nyanyi sendiri2 takper..haha


Ku percaya jodohku denganmu..dengan saper?hanya Allah yang tahu..:)


10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wahahaha lriknya cukup menyentuh

Hani Syahani said...

hui...romantik lirik dia, tangkap lentokkk...
alah rileks ah Yana, ada jodoh x kemane....yedak??? :))

ayut said...

baru dgr ni.. :) liriknya lentok2 gitu..hihihi..ehem3x..ad jdoh pasti xkemana ye :)

CaDLyNN said...

amboi :p

Cik Muda said...

fuhhhhh....

eLL said...

sape nyanyi lagu ni yana? hehe

Cik Lia Lomi said...

wah, suweett...lagi tema wedding tu..

Aishah Jahirah said...

wah...layan jgn xlayan..;p

New Hope said...

salam,

masih menunggu wedding impian antara sya dan aaron aziz,

KLIK:HAKIKAT SEBUAH KUOTAversi kerja gomen

ctk said...

besnyer lgu ni lau dinyayikan time kawen..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...