11 June 2012

Kenduri Sambut Menantu Pokli

Assalamua'laikum..


Pokli ni dia anak jiran kami..so jumaat lepas 8 June 2012 majlis sambut menantu(bertandang) diadakan..saya, ayu n wok(abang saya) pergi sama2 dalam pukul 3 lebih macam tu lepas orang belarok..my bro datang sorang anak bini dalam pantang lagi..hoho..n ma pulak memang berkampung kat dapur rumah pengantin nu dah..hehe


Ayu bawak hadiah..kami share jer..hehe jimat..:p


jalan kaki jer..kiri kanan dirimbuni kebun n sawah padi la my kampung..


pengantin..Pokli n Ju..


naik tengok pengantin sekali K.Long Azi my friend, sedara pengantin gak la tadah dslr dia nak ambik gamba..apalagi pose jerlah..tengok2 dia uplod n tag ayu kat fb..hehe..malu jer dahla lama tak kua fb..





nak menyemak gak kat pengantin..hehehe..makan bubur..sebab dah kenyang makan kat umah..ma bawak balik lauk..hoho sedap makan lauk kenduri..yum3!


the guests..


oklah jom balik dah puas bertangga..ni la scenery kat kawasan rumah kami..anak kampung..jimmy palikat..eh?haha


ok dah sampai..hehe..


Tamatla riwayat bujang poklie di usia 29 tahun..;)..selamat berbahagia pengantin..eh seingat saya masa dulu2 tak pernah pun cakap dengan poklie sebab dia pemalu sangat..hehe..

10 comments:

Adylia Qarissa said...

ore klate nie comey2 blako :)

mama aini said...

assalam..ehem bulan ni byk sgt orang buat majlis..termasuk majlis perkahwinan.. slm kenal dr mama..

Ujie said...

entri pengantin..tp gambo pngantin paling kurang..yg byk gambo bakal pengantin!



hehee..jgn marah yana!

ummiarissa said...

asyik g kenduri kawin orang je...bilalah nak masak nasi minyak umah Yna pulak?he he he

ayut said...

belarok tu ap ek?tak tahu plak..tp best yer kg...!!siap ad sawah plak :)

khairul said...

amboi lawanya depa

Mr.Clive said...

alololorrhhh posing baikkk punyaaa...ehehehe....

yang tu da tamat riwayat bujang...yang ekhem ekhem...heheh ?

[PCL] said...

kenduri kampung...emm mesti makan lauk sedap...siap berangin lg duk tepi sawah padi...nyamannya sambil mkn nasi minyak..

ctk said...

comeyla kamu neh...sempat lg ye bergambo ngan pengantin tu dr jauh..hehehe

Aishah Jahirah said...

wah kenduri saje yana ni...makan free...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...