09 February 2013

Doorgift

Assalamua'laikum..


Banyak betul kenduri kawin cuti cny ni..alhamdulillah banyak masjid terbina..syukur..tadi dah attend 1 wedding saudara belah ma cum my schoolmate,amira n shahrul..tak jumpa pengantin pun just makan kt bwah jer..tengok dari jauh je la..lagipun bukan dia yang invite i tapi parents dia yg jemput my mom..so just makan bubur kacang dengan agar2 jer sebab dah kenyang makan kat umah..


Doorgift depa ni simple and cut cost la i think sebab pakai kertas macam yang tempat isi waffle 2 je kan..so nice!dalam tu biasala gula2,sumi jelly and etc. la..yang ada telur tu ma punya sebab ma 'ngeley'/salam kaup kan?

4 comments:

atuk said...

Assalamualaikum

saya minggu ni tak ada jemputan
minggu depan ada 2 jemputan walimah

Ann Ishak said...

samalah kita, besok saya pun nak g jemputan kawin...orang menjemput kita pegi ya dak

hamizah samsudin said...

homey homey aaa.... kita x suka kenduri . rajin ye kak...hihi

C.T.K said...

igtkn doorgift dr kamu...hihihi...thun ni xprgi kenduri spe2 lg..bz menyiapkan diri untuk pergi bljar *pdhl xder org jemput :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...