01 February 2013

Sorry..

Assalamua'laikum..

Salam maulidurrasul untuk semua..tak terlambat lagi kan masih rabiul'awal lagi..and also happy february!waah kejap jer dah masuk bulan 2 kan..hurm..

i had a problem with someone yesterday and usually sebab keep on thinking mata pun refused to close!dush!

tak tahu nak deal macamana maybe memang salah saya..tapi siapa dia yang keep insisting me to do something seriously proven i cant do it!aiyoo..as a result i did something i shouldnt do to her then i cried along the day..huhuhu

6 comments:

MystoryPic said...

nangis tu boleh ringankan sikit beban yg di tanggung..... sabarr

Ujie said...

tenggelam timbul cik adik sorang ni..

apa problem tu yana? bertenang dulu, then boleh fikir dgn baik.

Prettywrite said...

shidah..ha'ah tu la pasal rasa lega gop ckit..

k.ujie..hehe..takde idea la kak..ya lah dlm proses betenang ni..hikss

Prettywrite said...

shidah..ha'ah tu la pasal rasa lega gop ckit..

k.ujie..hehe..takde idea la kak..ya lah dlm proses betenang ni..hikss

CTK said...

huhuhuhu..knapa??jgn sedih2 agy ye..sbr je lah..kdg2 kita slalu wt benda diluar jangkaan, last2 menyesal...xpe2..

CTK said...

huhuhuhu..knapa??jgn sedih2 agy ye..sbr je lah..kdg2 kita slalu wt benda diluar jangkaan, last2 menyesal...xpe2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...