06 February 2013

Setia Hujung Nyawa

Assalamua'laikum..

Hello n a very good morning to all..:)..yea buang tabiat update blog pepagi neh..he3..takderla tiba2 teringat pasal drama setia hujung nyawa tu kan..alahai for me quite bored lor..elokla da nak abes..selow giler citernya..yang mula2 aritu jer best tengok pun tersengih2..sampaila yang da find out ersalina amani tu abort tu kan..alahai time tu feeling da ke laut..macam mengarut jer..ki3..tak suka citer camtu..macam takder kepuasan..tak macam citer Ruby..waah Ruby best!tapi da last episode pun semalam..ho3..i admit la someone said saya ni 'peminat drama melayu tegar'!hehehe

Jom brekpes!supplement first! :p

8 comments:

MystoryPic said...

ahaha... Yana,
saya jarang ikut cerita tu... sbb heroin dia kurang minat la

Prettywrite said...

shidah..
Heroin dia yna ok je..tp jalan citer 2 xnaik seh..hehehe

Rai Ourkizuna said...

sihat da ke yana?

Prettywrite said...

alhamdulillah k.rai..sht dah.. :)

Kesuma Angsana said...

alamk minat juga ke

Prettywrite said...

minat tu tak tp tgok la jgk kak..ki3

C.T.K said...

xprnah tgk pon cter ruby :D..yg setia ujung nyawa tu pon mmg best time mula2..sweet2 romentik gitu..haha

Prettywrite said...

citer ruby best ct..hehe..a'ah yg mula2 2 je best pum sth 2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...