18 February 2013

BR1M 2.0

Assalamua'laikum..


I wonder what will i experience from br1m 2.0 presentation tomorrow.
Ahha..first experience..
Yea, im a poor 'pretty lady', but yet im a happy 'pretty lady' too! Ehehehe. Pewasam!

Anyhow, alhamdulillah, Tq Allah.

p/s : dekat kelantan ni ramai yang dapat br1m tahu kenapa sebab ramai kerja sendiri2..biznes..lepastu isi borang sukati jerla letak income bukan perlu income statement pun kan..lepastu duit buat enjoy jerla.. Not to buy something necessarily. Ada tanya kawan yg hubby dia kontraktor pun dapat gak pastu duit tu dia cakap nak buat bli tv baru kat dapur okehs!ahaha..


Well, tak kisahla nak buat apa pun dengan duit tu, orang nak bagi kita ambik. In fact the money doesn't belong to 'pemberi' tu pun. Duit kita2 gak. My sis kata patut bg kat semua rakyat M'sia, monthly!hehe. Whatever la.

4 comments:

C.T.K said...

mmg rmai yg dpt...ct pon dpt..smlm dh dpt surat, esk nk amek duit...hihi

dpt la beli keperluan msuk u nti :D

Lynn said...

Assalam..

Wah seronotnyer.....he..jeles tau

Ummiarissa Mahdi said...

betul..patut bagi kat semua rakyat...hehehe...lebih-lebih lagi surirumah macam akak ni...

Kesuma Angsana said...

wah... rezeki tu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...