21 February 2013

Sos Cili Paling Sedap.

Assalamua'laikum..


Guys, among all sos cili brands out there, please..please..please choose Life punya brand and i bet u'll never be regret of choosing it. Life sangat sedap ok! Untuk masak or makan cicah2 keropok or apa2 jer , it suits all.


Eh, ini bukan iklan berbayar ya, tulus dari hatiku. Hahaha. Kfc pun pakai sos cili life kan?haa no wonder la memang best. Saja nak share benda baik kan, dah takder apa nak stori mori..hehehe.


Ada jugak sometimes guna other brands, tp tak seketagih Life punya la. And i ada experience beli sos yang iklan kat tv kata guna cili segar tu tapi hampess jer. Tak sedap bagi saya tak tahu la orang lain kan. ;)


Ok dah, nak tido, esok busy nak buat tempahan..hew2.. lusa ada majlis...gudnitez!

7 comments:

Sue-Rya Qistina said...

sedap sgt sos life!
suka yg sos cili dia.
secukup rasa je kan

Ummiarissa Mahdi said...

memang sos pilihan akak dari dulu lagi selain maggie

Cik Puan Rara said...

LIFE mmg best!

CaDLyNN said...

hi yana!

Ujie said...

Setuju sgt! Akak sejak guna Life dah tak tukar dah.

atuk said...

Assalamualaikum Pretty

saya pun pernah makan

C.T.K said...

ct ok je mne2...kt kfc rmai yg mint sos ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...