05 January 2013

Buku Baru 2013

Assalamua'laikum..


selamat tahun baru 2013..weee makin singkat hayat hidup n makin banyak masa terbuang sia2..huhuhu..tu jerla nak cakap..new year resolution?maleh ar cakap lebih2..kang pungpang2 tapi habuk pun takdak..so diam2 sudah la..much better ;)


penutup tirai 2012 rumah masuk pencuri..3 biji henset jer yang kena ambik..n all is mine..2 yang guna 1 yg lama tapi masih boleh pakai pun n now takder paper dah left,,yilek!haha..it's ok..wht's past is past..seriously rasa macam tak sedih sangat..syukurla Allah tak hadirkan perasaan kecewa tu..takperla semua milik Dia kan..mudah2an Allah ganti dengan yang lebih baik..insyaAllah ameen.. :)

6 comments:

Ujie said...

Betul yana..hp je. Yg penting dia tak apa2kan yna sefamili.

MulutPayau said...

Selamat tahun baru dik...

Nasib baik tak de apa2 kan...

LydSunshine said...

3 henfon kena amik? Haih.. perompak ni. Nak mudah je idup.

*Gmbr yana tu nampak macam maria elena.

eLL said...

yana macam muda, apa rahsianya... hehe

hana hadi said...

mmg pencuri tu target hansethuhu

CTK said...

halalkan kalah semua..smoga pencuri tu dpt hidayah..huhuhu

*comel yana ni...hihihi..

online nti, tgur2 lah kt blog ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...