09 August 2012

Apek Tendang Saya

Assalamua'laikum..


Hurmm..sakit perut la pulak pagi ni..ni la akibat sahur makan yang sukati tekak jer..bangun pukul 3 pagi pi bedal eskrim choclate walls..lepas tu minum air asam boi yang balance beli kat bazar semalam..sambung menjahit ,pukul 5 ma panggil sahurrrrr..makan nasik dengan daging kicap n ayam percik..lepastu buat miloais pulak 1 gelas tupperware tu..makan kurma sebijik..then hangkut biskut jagung cicah milo beng ngadap tv kejap..hehehe..now rasakan!perut mulas2..heww..


Ok lah nak cerita pagi tadi pegi kbmall..lama dah tak pegi..ntah macamana boleh pegi tadi taw2 dah sampai..hehe..masuk kbmall macam pelik jer..tiba2 sorang perempuan ni baya2 saya jugak la tengok saya lepastu tunjuk2 n cakap dengan kawan2 dia 'eh dia tak pakai kad masuk kbmall..mana boleh..jumpa kakak guard tu nanti abesla dia'..errr?kompius..terus nak keluar balik..tiba2 nampak ada sayur2 orang letak kat lantai macam kat pasar jer..hurm..kenapa pulak kan?


Jalan2 nak cari pintu keluar last2 termasuk ke part pakaian lelaki pulak..sekali nampak apek..apek goal keeper tu lah..pakai tshirt yellow ngan short..saya nak g dekat tak berani intai2 jerlah rupanya dia dok sign untuk peminat2 yang dah serbu dia masa tu..hurm ok lah taknak la kacau ingat nak bergambar jer..lepastu jumpa pintu keluar..tapi pintu belakang..haip?bingung kenapa aku ni?sesat kat kbmall?hahaha..


Last2 terjumpa joja..dia pun datang kbmall?macam takde hari lain mu nak mari ja?haha..borak ngan joja..lepastu tengok apek keluar..cuba panggil dia..tapi laju2 dia pakai cermin mata itam..lepastu jalan tak toleh pun..ohoiii kerek ko eyh..lepastu makin ramai dok kejar dia..sekali apek pusing dia warning apa tah..tak dengar sangat..dah jauh..macam tak kasi kacau dia la..holoh2..


Last2 tengok apek lari menuju saya dan joja..bukak pintu kereta n dok dalam..hoii..apakes?

bakpo ni?tadi ore panggil tok caro pun?
ahhhh..dushhhh!apek tendang perut saya...


aduuu..sakit gilak..kena sawan apa la dia tu..tak sempat gosok perut tiba2 handset berbunyi..untuk kesekian kali..tengok hanset..8.17???haaaaa?zupppp..laju2 g bilik air..curi baju kakak saya..terus rempit datang ofis..


Derrr..padahnya sambung tido pukul 7.30 pagi..tak pasal2 kena tendang dengan apek..hahaha..alahai..sweetnya mimpi pagi tadi..keh3..

19 comments:

mummycda said...

yana mimpi apek ke...hihi nie mesti yana minat ngan apek...hahaha

:: Mrs.Eady :: said...

cett..mimpi la beckham ke..hehehehe..

Ujie said...

Mula2 pcaya..dh tgh2 tu dh agak ni mesti mimpi!

Bln pose ni jgn mkn mcm2 jenis..mmg sakit la perut jwbnya.

ArELeEz said...

memula mmg nk pecaya dh! tp, bila baca part yg apek dtg balik tegur bagai.. tuh, terus rasa cam, 'oo.. ok. i guess this is mimpi.' he3..

Kazman / Sue said...

haaa3x... memang bahaya sambung tido ni...

Masz Sidek said...

hahaha.... nak elakkan sakit perut awal pagi waktu sahur sy memang tak nak makan makan yg pedas2 walaupun makan tu tak terasa kepedasannya... hehehe

ayut said...

hahaha..bila apek dh mnuju ke kete len dh tu :D indah ye mimpi pg td yek Yana :)

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..sorg lg dok cerita psl mimpi. kihkih. sbb tu la, pas sahur akak x sambung tido. terus mandi siap2 g ofis sbb msk keje 7.30am. hehehe

LydSunshine said...

Hahahha.. akak dah agak dah mimpi. Sbb tak tau cemana tiba dah sampai. Dah la mimpi apek. Minat apek letteww... Pastu apa kaitan dgn sayur atas lantai? Haha.

Rai said...

scary gila mimpi..hahaha..tersedak apek nanti..

Hanis MY said...

adula mipi ko? duk imejin scroll blog ni buleh tgk gambar yana dgn apek hehe apapun comel jah mipi tu

atuk said...

Salam Ramadhan Pretty

adoiiiiiii
mimpi ke...

Kesuma Angsana said...

sempat lagi mimpi tu! hehe

MystoryPic said...

eeemmmm... koya ruponya Yana nih..hihihi

khairul said...

mesti ada lagi sambungan ngan apek tu kan kui3x

Aishah Jahirah said...

hak3....mimpi rupanya...adeh mimpi di siang ari..

ummiarissa said...

dah agak dah...semacam je ni...rindu kat apex ke??/he he he

eLL said...

mimpi di siang hari. ingatkan apek saiful. hehe

Ha..mizah said...

ingatkan betuii ..apa dahhh ..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...