13 March 2013

Mohabbatein.

Assalamua'laikum..


Tak sengaja TERtengok mohabbatein kat tv2 ni..hehe. Tak cukup siang, malam pun ada hindi gak kan.. Layan jerla malam2 feeling hindustan best juga la. Tapi macam tak fokus sangat la coz dah selalu sangat tengok.. Dulu2 laa..hihih.


Suka cerita ni sebab sedihhh sangat2! Memang dulu tengok movie ni 2,3 times pun confirm bengkak mata nanges! Haha ntah paper la jiwang karat betoi. Lepas tu another reasons sebab suka tengok Uday Chopra n Jimmy Shergill! Ahaxs! Sangat sweetss diorang ni. Kan3? Hikssss.. :p


But overall, basically cite hindi ni banyak mengarut. Semer benda akan tunduk dengan CINTA khononnn...hahah nonsense. Anw, nak berhbur sekali sekala takperla,moreover bukan budak kecik takreti nilai baik buruk even it's just a movie.


Well, i just love all of their songs much! ;)

2 comments:

All About AnaYna said...

Hahaaha akak pn smpt layaann gk jap td..sesambil iron baju keje sok.dulu2 bestlaa tgk cite tu.sweetfeeling gtu.skrg kurenglaa coz dh hafal jln cite hihiii.

nik ros said...

biasa la cinta hindi..semua berkait dgn cinta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...