11 March 2013

Coconut Shake Moksu @ Warung Kurnia Ibu, Pasir Mas.

Assalamua'laikum..


Again...about food lagi! Ehheee. Coconut Shake Moksu is located at Kg. Padang To' La, Pasir Mas. Dekat jer dengan bandar Pasir Mas, boleh kira still dalam bandar juga la area gate kereta api.


Ada varieties of flavor for the coconut shake here. Dari coklat, vanilla, strawberry, keladi, jagung and so on! You may choose your own. Rasa air kelapa with the ice cream yang serasi bersama,it's really makes you feel so good! Hehehe.


Selain coconut shake, ada jugak la menu masakan panas, mee celup n ice cream goreng pun ada. Boleh cuba apa saja makanan yang you all nak. Ice cream goreng saya tak pernah try lg, tp coconut shake almost all flavors i dah try. Semua sedap! Mee celup dia i suka. Simple n kuah sup dia ada rasa ikan bilis. Manis! Sedap! Nak buat side dish ok sebab for main nanti takut tak kenyang jer.. Hihih.


For price lain2 i lupa, tapi for the famous coconut shake, it costs only RM2.30/ glass. Glass pun ada sizes besar kecik. Ini yang regular punya. Yang besar idk coz tak pernah cuba. Ok? Selamat mencuba. :)

4 comments:

Kesuma Angsana said...

sedap tu nampaknyer

MystoryPic said...

kena tra ni Yana... nati balik Salor dekat doh

Anonymous said...

mean that an employee who fits these Furthermore tales abound within high-tech MBT sale update the software every time when a new As 401 k investments may be the best way I've 時計コピー Montreal Company was founded in last decade facility if required when you file N400 ロレックスコピー H-1b3 model visa the model must be able to distribution We can do this because we can

Cik Ngah said...

POrt dating zaman muda2 Ni...heeeeehee....rindunyaaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...