19 September 2012

Kelantan VS Arbil Fc

Assalamua'laikum..


Dah lama tak layan bola..lama sungguh..feel tu macam tak ada..tak macam dulu..betul la kan..manusia tu berubah..walau hakikatnya manusia tu sendiri tak sedar pun dia dah berubah..ki3..


Ok lah..malam ni tengok bola..kelantan vs arbil..itu pun dibah yang bgtaw dkat fb tadi..kalo tak, xtaw ada ball kat tv1..dahla tengok sorang2..boringg...first half seri 1 sama..piya yg bg gol penalti untuk kelatam..


Ni da nak continue 2nd half ni taktaw dapat btahan sampai abes ke tak mata dah berat..harini dari pg sampai malam tak stop lg buat kerja..ahah..kerja konon..adalah buat itu ini serba sikit..kerja sendiri kan..kena work hard la sikit..tapi malas tu lg banyak la..ha3..


Ok la trw if i tak sempat khatam game tonite,hope seri pn jadila..sbb nt arbil plak datang kelantan 25 sept ni kan..so goodluck apek,piya,daudsu,farhan,azlan..ki3

3 comments:

LydSunshine said...

So, siapa yg menang? Tak tgk plak semalam. Tido awal.

Prettywrite said...

arbil fc menang k.lyd..5-1..hehe

Kesuma Angsana said...

KA tgk brpa tgk bola la hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...