20 September 2012

Insomnia

Assalamua'laikum..


Dah nak dekat pukul 2pg tp mata still taknak pejam2 lg..perut pun dah lapar balik ni..ah malasla nak g dapur..memang takder apa dah melainkan buat air nescafe cicah bskut kering..huw2..


Time ni actually my quality time ni..means waktu yg sesuai bg sy untuk buat my work..tp bila MALAS beraja kat hati kan..so payahla..everythings tak jadi la jawabnya..tinggal mata jerla terkebil2 siap flashback old memories sampai syahdu plak rasa..ahah..tak betul stesen punya orang..


Sejak lepas raya ni kan mmg malas semacam jadinya..manik tak sentuh apa pun..lepas siapkan 1 bju ciklat last 2weeks,baju dia 1 lg n bju ayu buat separuh2 jer..haha..lepastu pandang jer baju tu tanpa rasa bersalah..keh3..k.diana plak da inform nak anta baju dia 3pasang untuk raya aji..tp tunggu baju siap dari tailornya dulu..pheww..rasa sesak nafas..ya Allah datangkanlah mood rajin tu padaku ya Allah..


Rasa macam nak g pantai jer mandi pantai lama dah tak telan air laut rasanya..heee..nak tenangkan fikiran n pulihkan mood yang broken ni..keh3..tapi nak ajak siapa?mandi sorang2?ha3..takleh bayang cam sengal jer.. ;)


Heh tidolah mata..esok nak bangun awal nk jadi anak solehah..nampak sgt slalu bgn lambat..he3.. :p

14 comments:

Ujie said...

Seksa kalo takleh tido ni yana.
Mybe lain kali yana baca buku ilmiah..mesti ngantuk!

sisdee said...

mmg...ada waktu ketika i pun ada rasa yg sama...apa bnda nk buat pun tak okay..huhuhu..byk2 selawat atas nabi ek :)

hnahdy said...

nak ikut p berkelah :)

ayut said...

kalau tak leh tido mlm mmg lapar la jwab yer....Yana byk fikir kot ni..tu xleh tido :)

LydSunshine said...

Dah takleh tido tu satu. Kalo teringat kisah2 sedih, lagi la tak best kan? Pastu bila bangun esoknya mengantuk plak. Kalo mcm tu, siang2 yana kena buat kerja yang mmg memenatkan. Sebelum tido, mandi dgn air suam. InsyaAllah lena.

Knor said...

AMALKAN MINUM MADU DGN SUSU,SEBELUM TIDUR.

faraherda. razalan said...

Eh, awak tak keje ke? Bestlah boleh bgn lambat...heee!

Rai Ourkizuna said...

ehehe..kena keluar jenjalan kejap ambik mood..kalau duduk rumah je memang akan jadi takde mood..

Sue-Rya Qistina said...

akak pun insomnia gak. susah nak tidur. nak2 kalau pegi tempat baru or tempat org. mmg payah giler nk tido. melainkan kita betul2 penat n letih. huhuhu

Kesuma Angsana said...

la sian nyer

Wak Gelas™ said...

sonoknyer mandi tepi pantai kann.. ehhee

khairul said...

sejak 2 menjak ni abg payah la nk tido mlm..ntah pasai pa

eLL said...

bestnya yana dah benti keja dan duk umah sepenuh masa.

Anonymous said...

The article provides еstаblisheԁ uѕeful to myself.

It’s quite eԁucationаl and you're simply certainly extremely experienced of this type. You have got exposed my face for you to numerous opinion of this topic together with intriquing, notable and reliable content.

My blog post: buy phentermine
My blog - phentermine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...