17 September 2012

New Fb!

Assalamua'laikum..


Friends, this new fb account created not for saja2 la even actually memang macam looser giler tak tahu nak buat apa after quit slain blogs n fb..haha..so here it is..for those who knows sy kan macam dah nekad dulu taknak men fb lg kan for some reasons kan and memang dah delete terus pun fb lama tu..but now buat fb baru ni atas desakan family n friends also..cukuplah setahun lari kot..ngeee..


Add me : facebook.com/aapn25

5 comments:

mummY daniSha said...

hehee..fesbuk skang ni macam dah kurang privacy la

Nisa Greennnpanda said...

ngehehe..
ok dh add yana..
approve Karen Nisa tau~... >_<

Rai Ourkizuna said...

insya allah nanti akak add okeh.. nak kena access dari rumah..kat opis tak bulihss..

Mak Wardah said...

Kalau nak add mcm mana?

Prettywrite said...

akak klik jer dkat link yna bg tu..lpastu nt klik add friend ya..nt yna aprove..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...