18 October 2013

Raya Haji

Assalamua'laikum..

Selamat hari raya haji/korban untuk semua.. :) No post for gambar lembu kena sembelih sebab memang tak pergi pun kat tempat sembelihan. Saya tido allllll the day! Hihhiii.. penat kot siapkan order dari petang raya sebelumnya sampai ke pagi raya tu. Nak pulak a day before raya tu buat kenduri akikah baby Yusuf. Memang penat n chaotic habisla my raya. Takperla raya haji kan..since hari akikah tu dari pagi sampai ke malam tetamu datang so hari raya tu memang takde sapa datang..ke ada orang datang I dnt know la sebab tido mati! Hehe nasib baik la 'cuti' kan.. :p ..

2 comments:

Rai Ourkizuna said...

alhamdulillah.. murah rezeki yana.. walau pun penat menyiapkan tempahan kan.. hehe..kami tak balik kelate raya ni.. mak mertua sambut di key el.. hahaha..

Prettywrite said...

K. Rai..
Heee alhamdulillah k. Rai..woah!kelass raya aji kat kl g2 mak mertua akak...he3..tukar angin sekali sekala best juga kan.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...