10 November 2013

Fizo Omar Engagement Day

Assalamua'laikum..

Sorryy..I didn't blogs since so long!! Hahaha asyik2 gitula mukaddimahnya..haihh...seriously so many things suddenly happened unexpectedly. Ok later la cerita yang lain tu.

Pagi tadi kan tengok live majlis tunang fizo omar dengan mawar,duta a.k.a anak pemilik Fareeda nyata jelita,puan Faridah dekat nasi lemak kopi o. Wahh time tengok tu memang takleh blah non stop smilingg and laughing! Hahaha..bukan apa tak tahan tengok fizo kena buli dengan shamsul ghau2 n Ag. Kesian betul..tapi comel lah the ceremony. Tak tahula kenapa depa buat live sampai macamtu sekali tapi ok la for me tk nampak over pun..huhu..

Sama cantik sama padan. Kalo dah jodoh kan..tak perlu ambik masa lama pun.. insyaaAllah tomorrow(today) will be the wedding day. Haih la saya pulak yang tak sabar nak tengoknya! Hahah..

1 comment:

eda_ej said...

tak sangke kan.. cepat je fizo kawen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...