08 October 2013

Behind the scene ;Quarter final TRW vs JDT

Assalamua'laikum..

First time tengok bola outside. Hahha! Semua gara2 budak2 ni la. Kalo depa takder segan jugak nak keluar. First experience memang best tengok bola kat luar ni. First plan nak g stadium tapi abg ipar kata bahaya sikit orang perempuan masuk stadium terhimpit2 so takperla abg saya ajak tengok kat dataran anak muda,wisma mdt.

Budak2 ni masuk 2nd half dah ke alam lain dah. Kecuali muaz sebab dia memang football fan. Huhuu. Overall puas hati la. Macam tengok game final dah. Hi3. Taknak komen lebih kalo kat fb macam2 perang dah meletus. Haha saya tukang gelak jer. Rilex la. Yang menang syukur, yang kalah redha dan cuba lagi.

Goodluck my heroes for the next game! ;)

9 comments:

CaDLyNN said...

pesta gol ye..

Prettywrite said...

hehee ya la lynn ;)

Ummiarissa Mahdi said...

nasib baik menang ye...sorak sakan lah diorang ye

Prettywrite said...

itu la pasal k.ida..nasib baikkk..he3

Rai Ourkizuna said...

akak tukang like je..hahaha..

LydSunshine said...

Dataran anak muda ni kt luar stadium ke? Nampak bila TRW jaringkan gol, ada org pasang mercun kat luar stadium. Tahniah penyokong2 TRW sebab kali ni takde kejadian2 yg tak diingini berlaku.

Prettywrite said...

K.rai..yana pun sama..hihihi

Prettywrite said...

K.lyd..dataran anak muda ni kat kampung yna..15 minit je dari stadium..hehe..alhamdulillah fans dah makin matang

eda_ej said...

alololo.. syain adik tu sampai tetido..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...