16 October 2014

Simpanan Hijau

Assalamua'laikum..

Haritu kan ada baca yang kawan shared kat fb pasal simpanan hijau. Rasanya masa keje dulu dah penah buat tapi belum pun tebal simpanan tu habis saya gunakan..kih kih kih..memang dasar pemboros..

Mulai hari ni dah start balik saving duit 5ringgit yang saya dapat. Excited sangat ni.. Sampaikan tadi pegi kedai bagi duit rm10 harap2 dapat baki not rm5 sekeping tapi hampa cashier tu bagi semua duit seringgit..takperla bukan rezeki..

Harap-harap kali ni istiqomah la daku kan..hik hik.. Jom menabung! Dah banyak masuk tabung haji. Tunggu update sebulan dari sekarang berjaya ke tak ya..hi hi..



posted from Bloggeroid

4 comments:

Jazz Lover said...

Tak pernah dengar lagi pasal simpanan hijau tapi bila baca entry sis, sikit2 saya boleh faham sudah.. http://bit.ly/1vhqai7

Tihara said...

bagus juga idea ni
tapi akak banyak simpanan biru
sehengget-sehengget, okeh la kan :)

Anonymous said...

Wow, wonderful bkog layout! Ӊow long hɑve үou been blogging for?
ƴou make blogging look easy. The oѵerall lоok of yoսr
web site iss magnificent, аs well as thе content!

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...