30 September 2013

September ends!

Assalamua'laikum..

Tup tap tup tap dah nak berakhir bulan september ..alhmdulillah walaupun macam2 jadi tapiiiiii syukurrrr instead of bad, banyak benda baik yang jadi.. alhamdulillah rezeki Allah swt. Ok cukup dulu..sesajer je ni testing barang baru orang bagi..hehe..banyak betul barang yang daku miliki pemberian orang lain. Alhamdulillah rezeki Dia nak bagi macam2 cara kan.. macam saya, rezeki datang bergolek la namanya ni..hehehehe..ok nak update banyak2 lepas ni.. tata.

3 comments:

MystoryPic said...

henpon baru ke Yana... untung badan dapat hadiah

Rai Ourkizuna said...

wahh.. bestnya dapat barang bergolek.. hehe..

Ujie said...

Smartphone baru le tuuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...