25 September 2013

Budak Takder Nama

Assalamua'laikum..

Alhamdulillah, on 23rd September 2013, my 3rd sista dah selamat melahirkan baby boy ke 5 nya! Yang bongsu sudah. Hehe semua lelaki anak2 K.Niey. Anw, syukur sihat walafiat adanya.

Bertambah sorang lagi pengutip cukai during raya! Hahaha.. Anak sedara saya ke 12 dah ni. Weuw!! Anak buah dah bederet2, sempat kejar tak ni anak2 sendiri??hahahaha.

Kesian taw budak kecik ni belum ada nama..umi ayah dia tak setuju nama pilihan si abang2 yang nakkan nama Yusof..hehe. Taktawla macamana depa sepakat nak nama tu. Terbayang2 wajah toknik(my uncle) plak bila panggil Yusof. Hahah. Tak kesahla Yusof pun ok, nabi Yusof kan hensem ;) . Hopefully membesar jadi anak soleh n mendengar kata ya sayang. We love u so much!

2 comments:

Ujie said...

Alhamdulillah..akak pun baru dpt anak yg ke 25.
Anak sedaraaa...anak adik akak.

Prettywrite said...

waaahhh 25?? Meriah2! Hehehe..tahniah jugak k.ujie.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...