20 April 2013

Bedak Pixy

Assalamua'laikum..


Lama dah teringin nak try bedak pixy ni, since dok usha2 kat internet ramai bagi positive feedbacks so apalagi kan terpengaruh la..kui3.. Nak2 lagi harga dia lagi muraaahh dari miyami!ho3. Yes, im a 'miyamian'..keh2..Tapi sebab macam ragu2 kan so makan tahun baru beli ini bedak lorr..hahaha lama betul.


Beli dekat PKT tadi sebab tengok harga rm14++ jer! Plus2 tu tak igt baper sen,tapi memang amount besar pat blas hengget jer!terusla grab sebab ke 2 ada stok 'natural beige', selalu tengok takder..


Balik rumah try la pakai tak sabar kan.. Ok la memang cantik dia blend kat kulit muka takder tompok2.. Tapiiii...mukaku jadi kelabu!! Huahua. Kenapakah? Memang tone warna dia gelap sikit compare ngn miyami..tp miyami memang pakai no 1 walaupun kulit tak putih gebu tapi kulit sesuai tone warna tu..


Habis camaner kan? Nak kena beli tone yang cerah pulak kot lepas tu blend kat muka 2,2 sebab ada yang buat camtu..tapi sesuai ke tidok ku pakai tebai2 lagu tu? Kang jadik pocong malu dek orang oih..hahaha..adohai..kena try n error dulu la baru share ek..hurmm..

6 comments:

Prettywrite said...

ok tak perasan kat kotak ada price! Kuikuikui~

Anonymous said...

At this moment I am going to ԁo mу breakfaѕt, oncе having mу bгеakfаst coming oѵеr again to
read more news.

Feel free to vіsit mу blog post ... vitamin shoppe coupon code

MystoryPic said...

hahaha... kelabu ke?? tak der teaster ke sebelum beli... nasib baik murahkan, kalau tak sesuai taklah terkilan sangat

nik ros said...

best bedak ni.dah lama guna sejak blaja lagi..hehe

CTK said...

ct pernah beli..mmg kena beli yg cerah bru sesuai...kalau natural mmg kelabu asap ckit..haha

Anonymous said...

http://eekshop.com
Other researchers say that the hydrogen will likely be oxidized for those times when a resource box reaches going to be the stratosphere,all of which might be that the impressive going to be the stratosphere and create more clouds. This would be that the delay going to be the break all the way of going to be the polar vortex at going to be the north and south poles, making going to be the gaps in your ozone layer larger and a little longer lasting. They estimate that going to be the extra hydrogen will lead to explore a multi function 5-8% rise on the ozone depletion at going to be the North Pole and between three and 7% at the South Pole.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...