23 December 2012

Shah Alam

Assalamua'laikum..


Currently ada kat shah alam..semalam baru sampai dr kb...1 hari suntuk dalam bas..alahai lama dah tak naik bas jauh2 gni..pening loya semer tak tahan lor..tak sanggup dah rasa..huhhu..


Kes dalam bas pulak macam2 citer..dengan siam yang all the way henpon tak benti bunyi pastu cakap macam dia sorang kat dalam bas tu..ahaha..sakit btl hati..pastu dgn makcik pakcik dok borak..ingat lagi pakcik tu cakap 'ambo tak berehi naik kapal terbang,semeta jah sapa dah..tokdey bual'..hehe punyala hobi dia suka cakap..dia tak penat kita yang dengar ni tolong penat..hik3..


Datang sini nak holiday jer..with family and siblings..ke melaka actually..tapi now tengah melepak melepek kat bukit kemuning lagi..hehe..


Kawan2 ada yg ajak jumpa tapi takder kaki ni susahla..my sis pun bru bangun dia keje shift malam semalam..memang tak ke mana la kot..ke seksyen 27 n bukit kemuning ni jerla..he3

9 comments:

Ujie said...

Lama tak sepi..alih2 dah kat s.alam..
Slmt bercuti-cuti ya!

Prettywrite said...

Hehe..tq k.ujie..sementara tak sibuk jalan2 dlu.. :-)

CaDLyNN said...

yna...mai sini ka...

take care ye.lame tak dgr berita :)

hnahdy said...

hepi holiday :)

MystoryPic said...

Yana... saya holiday balik KB.. hujan tok berenti.. belah pantai barat kadang2 jer hujan kan, boleh la gi jale-jale

hamizah samsudin said...

fuuuuuuhh, shah alam tuuu . untung3

LydSunshine said...

Mintak la kawan2 yg nak jumpa tu tolong amik kat Kota Kemuning. Eh, bukit kemuning. Selamat bercuti ye..

Aishah Jahirah said...

yana sihat ke?lama menyepi diri.

Myra Jay said...

Rehat secukupnya ye Yana :)

Macam2 pe'el manusia dalam bas tu kan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...