09 December 2012

My First Cheque from Nuffnang @ Duit Hasil Blogging!

Assalamua'laikum..


Alhamdulillah..at last merasa jugak duit hasil berblog ni..syukur..even it's just a little amount tapi saper tak happy ooo?dapat duit free tu..hihihi..walaupun sebenarnya kita kerja la kan melalui penulisan kita kat blogs ni..


Memandangkan it was my first time received cheque from nuffy ni so kena bisinggg2 la sikit kan.. :-P da lar kejap ada kejap takder tup2 citer pasal duwit!ha3..hampeh!


Anw,lme jugak kan nak tunggu cek ni sampai..saya cash out 31 october(sbb sy baca kt blog anda2 yg otai kte cash out end of month cepat dapat) tapi lama jugak la ya..sbulan 8 ari bru sampai..ha3..bkira..


Kalau kita berusaha, sikit demi sikit(sbb malas..hehe) lama2 kita pasti dapat hasilnya kan..so untuk saper2 yg dok cakap tak merasa lg duit blogging tu jangan gundah yea.. ;-) ..saya sendiri lepas 4 tahun baru dapat merasa..sabarlah..biarpun sikit,tp dari takde lansung baik ada jugak la kan?


Bersyukur dengan rezeki yg ada dan jangan lupa untuk tidak putus asa berusaha.. :-) ..


Berapa sy dapat??FIFTY ONE AND SEN NINETY SEVEN ONLY..duit ni nak simpan buat keramat la kot..hahahaha..


Dahla nak tido esk nak keje..lalala..8-)

12 comments:

Nurul Faiz said...

seronoknya dia.. ! :)

Prettywrite said...

heeee..memang seronok! ;)

MystoryPic said...

Yana, lamo ile gi mano ha? Akaun nufnang saya ada lima posen jo. Sedih huhuhu

Ummiarissa Mahdi said...

akakpun baru dapat semalam...first time jugak...hehehe..tahniahlah

Prettywrite said...

Shidah..ado jah..jiwa takdop nk tlis blog..hi3..takpor pahni jd byk la 2..sobar..hehe

Prettywrite said...

Woah..sme la kita..tahniah jgk k.ida! :)

budak kecik said...

bestnya! tahniah. even sikit tp at least berbuah la jgk hasilnya..

ALSD2 tgh hot skrg nih. kalau berazam kurus utk thn 2013, boleh la try ALSD2. nak tahu lebih lanjut psl ALSD2, moh ler singgah2 ke blog sy. tq ;)

hnahdy said...

xpernah lagi cashout.huhu

Ujie said...

tahniah yana!

*yana dah keja semula ya?

Pengetua Speaker Sekolah said...

wahhhh bestnye...boleh la blanjo sayo durian crepe..haha

LydSunshine said...

Syoknya dapat duit free. Tahniah ye yana.

ayut said...

tahniah...akhirnya...lame jgk ayut tak ke sini :) slmt bertemu kembali..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...