13 June 2013

Tapai Aiskrim Special!

Assalamua'laikum..


Tapai aiskrim special for supper cum sahur just now! Hahaha. Ni namanya resepi east western okehs..hak2. Order tapai dengan our jiran, K.Yah semata2 nak makan macam ni. Serious sedap tapai dia. Saper yang makan confirm puji terbukti masa wedding my sis haritu. Hehu.

Gandingan dgn ice cream ni i ciplak sendiri jer inspired by cendol pulut tapai.. Kikiki. Owh memang sangat2 sedap!!

Resepi dia senang jer. You tempah tapai dgn sesaper jer @ buat sendiri kalo pandae, beli ice cream apa2 jer, but i prefer vanilla walls ice cream, lepas tu campurkan keduanya, then ngap ler! :p

Posing dalam daun getah tu sesajer je gedik. Hok betulnya i make dale makuk...keh3.

6 comments:

Kakcik said...

Wah... tahan ke perut bersahur dengan tapai je? :)

Knor said...

idea baru ni..kebetulan ada tapai n aiskrim dlm peti ais...boleh cuba...

Anonymous said...

Blogger: Becoz I Am Kelantanese - Post a Comment [url=http://www.cymbaltarxbuyonline.net/] Generic For Cymbalta [/url] generic cymbalta 60 mg - Order Cymbalta Online - buy duloxetine [url=http://www.buyingprovigilcheap.net/] Cheap Modafinil [/url] modalert online - Modafinil Cost - cheap provigil [url=http://www.buyingtopamaxcheap.net/]Cheap Topamax [/url] buy topiramate online - Buy Topamax Online - generic topamax [url=http://www.buyingtopamaxcheap.net/]topamax without prescription [/url] topiramate without prescription - topiramate online - topiramate no prescription - http://www.buyingtopamaxcheap.net/

:: Cik Viva :: said...

sedap ni..lame tak makan. Tapi nak carik tapai susah sket kt sini..kalau nk jugak kena pg satu restoren ni.

xila xotmy said...

okeeeee my fav kotttttt hihi

Kesuma Angsana said...

nampak sedap sgt tu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...