17 June 2013

Lemas Dalam Perigi

Assalamua'laikum..


Tak dapat nak lelap mata. Teringat2 lagi arwah anak sepupu my bil, mati lemas dalam perigi gara2 mengejar ayam. :(

He's just only 4 yrs old boy, serious buat saya teringat kat anak2 buah. Yes, kena redha semua ni dah ditakdirkan tapi sebagai manusia biasa yang sangat2 lemah, kesedihan tu tak dapat lari dah.
Masa bil dapat call tadi n bila dia bagitahu kenapa, terus saya nangis. Awak tahu saya tak kenal anak kecil tu, tapi saya tak dapat menahan sebak. Arwah hilang sejak petang dan ditemui belah malamnya >< jam 8 dalam keadaan tak bernyawa lagi. I cant imagine how he suffered and trying so hard untuk selamatkan dirinya dari lemas. :(

Apa2 beliau dah selamat menjadi ahli syurga. Semoga keluarga beliau tabah menghadapi kehilangan ini. Kita semua pasti kembali dan belum tahu lagi cara kita meninggal bagaimana. Ya Allah, ampunkan segala dosa kami.

Al fatihah.

5 comments:

All About AnaYna said...

Ya Allah..sedihnya akak baca nie..x dpt bygkn cmne.trus tingat my boy kt umah tok dia huhuuu.sedeyyy

faraherda.razalan said...

Aduhai.....peah hati sy baca berita ni. Anak syurga tu.

Al-fatihah...

Anonymous said...

ルイヴィトン エピ
http://forum.heroic-craft.com/viewtopic.php?f=12&t=581488
http://betternerf.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=433380
http://www.360news.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=337800
http://www.naturalnekosmetyki.co/index.php?topic=543219.new#new
http://www.tmtmcforum.org/tienmou/viewtopic.php?f=10&t=10411
http://icheck.byethost14.com/index.php?topic=79779.new#new
http://www.makunet.co.uk/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=495136
http://www.klubokcentr.ru/forum/viewtopic.php?pid=373304#p373304
http://chaturbate.com.au/forum/viewtopic.php?f=1&t=61409
http://www.perfectuead.com.br/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=1158931

Anonymous said...

Blogger: Becoz I Am Kelantanese - Post a Comment [url=http://www.imitrexmigrainemed.com/]imitrex no prescription [/url] imitrex cost - buy sumatriptan no prescription - cheap imitrex - http://www.imitrexmigrainemed.com/ [url=http://www.cymbaltaonlineoffer.com/]cheap cymbalta [/url] generic cymbalta - buy cymbalta online - buy cymbalta online no prescription - http://www.cymbaltaonlineoffer.com/ [url=http://www.isotretinoin4acne.com/]purchase accutane online [/url] isotretinoin online pharmacy - isotretinoin pills - cheap accutane online - http://www.isotretinoin4acne.com/ [url=http://www.provigilusadiscount.com/]generic provigil online [/url] order provigil online no prescription - order provigil no prescription - order modafinil - http://www.provigilusadiscount.com/

Kesuma Angsana said...

sedihnyer... alfatihah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...