16 October 2015

Aku

Assalamualaikum.

Tetiba rasa nak tulis blog guna gantinama "aku". Sedap sikit nak update. Rasa macam diari. Kikiki. Entah pape jerla. Sebenarnya tak mandi lagi ni. Dah 3 hari demam tapi harini dah ok sikit cuma malas tu masih ada la. Dah nak pukul 3 nak sesiap la lagi 2 jam laki balik kang tak pasal2 kena maki mandi tak makan pun tak Kehkeh. Masak tak kisah sangat sebab dia lg pandai masak dari kita.

Tadi pun sebelum pergi kerja siap tanya nak proceed tak order kepak ayam madu semalam diorang hantar harini. Taknaklah b takder. Kita order semalam sebab katanya delivery pukul 9 mlm. Tunggu punya tunggu xreply pun pm n comment. Hurm takperla takder rezeki. Duk intai2 nak g chicken ball ball rice restaurant kat seremban ni nampak macam sedap, tunggu suami free la n badan sihat sikit. Makan jeer kojo ko yer. ..asal makan jer sihat..asal sht jer makan.. Kehkeh. dahla bebel nak mandi. Tata. 😁

3 comments:

CaDLyNN said...

HI yana..

Get well soon..

Sue Izza said...

sedak oghe dok rumoh heheheheh

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...