04 February 2014

Nasi Sup Lido Corner, Kota Bharu

Assalamua'laikum..

Semalam keluar lepak dengan my baby, Ajojah since dia balik cuti cny ni n memang lama giler dh tak jumpa dia.. So plan nk makan mee cambo tp kedai tu belum bukak so stret away la pergi Lido Corner ni sbb mmg dh niat nak pegi situ juga pun!!hehhee

Lama dah tak lepak sini sebab xder geng nak ronggeng..huhu..so nak citer pasal foods nya , nasi sup..memanglah sedap kebaaboom!!hahaha..Ini serious ok! Biasa makan ayam bakar tp masa tu awal sgt kot ayam belum masak..so ambik daging bakar..igtkan tak sedap tp aiyoo memang tiada penyesalan la..heheee..

Ambik sup dgn daging sekali so memang complete set la..nk ambik sup kosong pun boleh..sekali dgn air total makan 2 orang rm21.50..hahha mahal kan??? Tapi takper sbb sedap kan n makan sekali sekala jer so tak kisah la..berbaloii!! ;)

Lido corner ni kat tepi sungai Kelantan n betul2 besides Grand River View Hotel, Kota Bharu. Buka time lunch hour so kalo taknak besesak by 12pm dh kena ada situ k..he he..jom ke Kelantan! Lalalalala...

1 comment:

Sue-Rya Qistina said...

fuhhh..nampak sedap ni!
lama x singgah sini, cuti panjang tu yg x dpt nak BW :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...