23 July 2013

Juara Ikan Bakar, Kedai Buloh

Assalamua'laikum..


Semalam buka puasa dekat Medan Ikan Bakar, Kedai Buloh; Juara Ikan
Bakar. Abang n Kakak ipar ku belanja. Tocheyyy~


Makan tengah lapar kan semalam plus nak cepat pula, so tak bleyh
explain lebih about foods. Tapi ikan bakarnya memang mables! Cicah dia
pun sedap. Nyum3! Sampai tinggal kerangka jer kitorang kerjakan ikan
tu!wakaka..


Oh, epal juice nya terbaikkk! Memang hingga ke titisan terakhir la jus
1 jag tu..hahaha..lain2 kena g makan lg sekali time tak puasa la baru
boleh menikmati kot..ki3


Restoren ni best taw, dalam sungai kelantan! Haha..nice view of 'teh
beng kelantan' ;) . Dia ada 2 restoren kat sini, 1 juara ikan bakar, 1
lagi steamboat perdana resort. Tapi macam belum siap sepenuhnya lagi
kat lua tu. But still nice place. Belah malam dah mcm ict! Hehe.

Nak datang sini dari Kb stret je ikut jalan pcb sampai jumpa balai
polis badang tak silap belah kiri, atas sikit ada simpang masuk kiri.
Stret je sampai jumpa singbod Medan Ikan Bakar ni belah kiri jugak.
There you go. Selamat menjamu selera. Weols makan semalam rm78 hengget
jor..murah giler kan?

5 comments:

Waqheh said...

perhhhhhhhhhhhhhhhh

CaDLyNN said...

untungla ade org blanje..hehehehe

selamat pose :)

Ummiarissa Mahdi said...

sedap weh...makan tak ajak...belanjalah....hehehehe

sarah mohamad said...

tak pernah lagi datang makan sini. hihihi boleh try ni. katanya juara kann hehehe

Anonymous said...

owner dia kuat santau ni.. bini owner kdai ni brutal, dah merata negeri kelantan diorg sewa kedai dan tinggal cm tu je xbayar.. dh buat taik seluruh negeri kelantan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...