04 May 2013

Bot Kayuh@Pantai Sri Tujoh

Assalamua'laikum..


Pagi tadi lepas hantar apam polkadot dekat customer kat KB Mall terus melencong ke Pantai Sri 7 sebab  nephews ni dah berapa hari buat rayuan tapi asyik kena postponed jer kat ummi diorang..ki3..so pegila sana..depa nak main wau sebenarnya..saya dengan tak cukup tidurnya muka sembab jer follow saja..hu3..biznes punya pasal..:p


First time try bot kayuh ni..hoiii mengah betul main benda alah ni..confirm tak naik dah lepas ni..cukupla sekali..dahla gue penakut air..seram mak oi..hahaha! i ingat nak kayuh tu tak guna kudrat banyak ala2 cam kayuh basikal tu jer..tapi rupa2nya ramalanku salah belaka..nak tahu cemana uols cuba la sendiri nanti..tak cuba tak tahu kan..;)







Kitorang sewa 2 bot untuk 5 orang..1 bot untuk 3 orang diorang caj RM10.. 1 bot untuk 2 orang caj RM7..harga lain saya tak sure..nak try?jomla ke sini. penat sikit takperla janji happy!hehehe.

6 comments:

Aishah Jahirah said...

yana...mcm best je...hahaa mengah pun xpe at least dah try...:)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xpenah naik bot tu..takut

eLL said...

tak pernah naik bot kayuh ni. bot yg ada enjin tu pernah la~

Anonymous said...

[url=http://www.artofdrkara.com/ferragamo.html]フェラガモ 紳士靴[/url]

[url=http://www.artofdrkara.com/ferragamo.html]フェラガモ 財布 メンズ[/url]

[url=http://www.artofdrkara.com/lv.html]ルイヴィトン 手帳[/url]

[url=http://www.artofdrkara.com/burberry.html]バーバリー ストール[/url]

[url=http://www.artofdrkara.com/gucci.html]グッチ スーパーコピー[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.artofdrkara.com/lv.html]ルイヴィトン カタログ[/url]

[url=http://www.artofdrkara.com/ferragamo.html]http://www.artofdrkara.com/ferragamo.html[/url]

[url=http://www.artofdrkara.com/gucci.html]グッチ 公式hp[/url]

[url=http://www.artofdrkara.com/lv.html]ルイヴィトン ショルダーバッグ[/url]

[url=http://www.artofdrkara.com/ferragamo.html]フェラガモ 通販[/url]

Anonymous said...

You have made some decent points there. I checked on
the web for more info about the issue and found most individuals will go along with your views on this web
site.

my webpage ... supra vaiders

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...