12 August 2015

25 days as a wife

Assalamua'laikum,

Alhamdulillah diam tak diam dah 25 hari bergelar isteri kepada mr. Saifuddin. I'm feeling soooo blessed. 😍

Lepas seminggu kahwin terpaksa la ikut suami ke negeri darul khusus tempat suami cari rezeki. I cried almost everyday sebelum n selepas beberapa hari datang sini. Haahaa. Pelik kan. Bukan xpernah tinggal family before tapi kali ni rasa sgt2 berbeza sbb i'm leaving for good dh jadi bini orang kan.. Kena la ikut suami wherever he goes.. 😜

Kat Seremban ni bosannya lahai. Takder apa pun yg best. Paling2 pn husband bawak g mall pusing2 tengok wayang. Hihi. Nak start buat kuih pun tak ada barang lg kat rumah ni. Tunggu balik raya haji nanti la angkut semua bawak datang sini. .

Insyaa Allah semoga Allah mudahkan perjalanan hidup ini. Ok lah nak g goreng nasik perut dh berkeroncong. Suami taknak makan sebelum g kerja sebab nak makan dengan kawan2. Ok ler tak pyh nak ketung ketang pagi2.. Kuikui.. 😁

3 comments:

ujie othman said...

honeymoon PD ke tu?? hehee..

Ummiarissa Mahdi said...

Bahagia nampak yana dan suami.Semoga melalui ujian sebagai suami isteri dengan tabah.Sebab jika tidak diuji mana datang kasih sayang kannnn...chewahhh..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...